Συντονιστής: Συντονιστές
tyxeros έγραψε:Θα μπορουσες να εβαζες ενα δυναμο στην ροδα της μηχανης και οσο προχωρας να φορτιζει.![]()
Οταν το φτιαξεις παντος βαλε καμια φωτο να δουμε
dijkstra έγραψε:Εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι είμαι ολίγον τι "Κάνγκουρας" αλλά από το να κάνω την μοτοσικλέτα μου σαν χριστουγενιάτικο δέντρο προτιμώ κάτι ποιό χρηστικό.
dijkstra έγραψε:ένιγουεϊ, γνωρίζει κανείς πόσα amp ασφάλεια χρειάζεται;
dijkstra έγραψε:Εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι είμαι ολίγον τι "Κάνγκουρας" αλλά από το να κάνω την μοτοσικλέτα μου σαν χριστουγενιάτικο δέντρο προτιμώ κάτι ποιό χρηστικό.
Σκεφτόμουν λοιπόν να προχωρίσω στην εγκατάσταση μίας πρίζας 12V όπως τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Όχι τόσο για τον αναπτήρα αλλά να φορτίζουμε κανένα κινητό βρε αδερφέ!
Σε κάποια από τα προβλήματα που προέκυψαν βρήκα λύση αλλά παραμένουν κάποιες απορίες...
1. θα πρέπει να είναι αδιάβροχη (Οκ σε αυτό, βρήκα από σκάφος.)
2. θα χρειαστεί... ρέυμα! (Οκ και εδώ, σκέφτικα να πάρω κατευθείαν από την μπαταρία παρεμβάλοντας και έναν διακόπτη)
3. θα χρειαστεί μία ασφάλεια! (εδώ δεν είμαστε οκ! δεν έχω ιδέα τι ασφάλεια χρειάζεται!)
Πας σε καταστημα με ηλεκτρολογικα και του λες οτι θες μια ασφαλειοθηκη για αυτοκινητο και μια ασφαλεια 5 ή 10 ( στα φωτα βαζουμε 10 ) ετοιμη με καλωδιο , δεν κανει λογικα πανω απο 6 ευρο
Οποιαδήποτε συμβουλή - παρατήρηση είναι δεκτή ακόμα και στα 2 πρώτα προβλήματα που δεν θεωρώ απίθανο απλά να νομίζω οτι βρήκα λύση!
rc31 έγραψε:
τι θα χρειαστεις καλωδιο μαυρο κοκκινο , λεπτο ( δεν χρειαζεται χοντρο ) την μπριζα (αδιαβροχη) την ασφαλειοθηκη με την ασφαλεια ( η γυαλινες ασφαλειοθηκες ειναι ακριβες και χοντρες ,δεν σου κανουν ) και εναν διακοπτη κλειστου τυπου ,φυσικα και μερικα φισακια για να ενωσεις τα καλωδια με τον πολο της μπαταριας
Η ασφαλειοθηκη θα μπει πρωτη και μετα ο διακοπτης και μετα η μπριζα
soter3gm έγραψε:ΧΕ ΧΕ τα πράγματα είναι απλά αγοράστε BMW ρεεεεεεεεε που έχουν και πολύπρίζα για κινητά πλοηγούς και............ Καφετιέρες BMW μουσική -καλοριφέρ και σέλα σαν τον καναπέ του σπιτιού σας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης